ZONE E LIRE – EMISIONI 620

ZONE E LIRE – EMISIONI 620

14:38 23/06/2018

Të ftuar:

Anna Lika – Perse te gjithe e duan Anna Liken?

Intervista – “Loja me lajme”

Intervista – “Tashme e famshme”

Intervista – “Zhyljet”

Intervista – “Nuk jam ajo qe mendoni”

Intervista – “Online-mania”

Intervista – “Sondazh europian per femrat 2018”

Intervista – “Tani qe jam pa pune”

Antre – ‘Nga ke humbur?’ Muzike / Antre e pranon me ne fund: ‘Mend nuk vura’

Intervista – “Mendja o gjo e madhe”

Marko Caka – Hollivudi / Marko Caka prek endrren e femijerise

Intervista – “Kriteret e hollivudit”

Eklent Kaci – Bilardo / Rikthehet kampioni shqiptar ne USA

Intervista – “Lacjani me steken e kampionit”

Lisandra Rrapa,

Arlind Nikolla – Muzike / Lisandra me Arlindin kendojne ‘Endrra jem’

Intervista “Endrra ime, endrra jote”

Blerina Matraku,

Klajdi Zenunllari (KMC) – Muzike / Matraku e KMC kendojne ‘na na na’

Intervista – “Down baby, uh na na na”

Muaad – ‘Po ti kush je?’ Muzike / Brengat e Muaad dhe ‘ajo koka ina’

Intervista – “Muahahaha Muaad”

Bekon Mehmeti – ‘Po ti kush je’ Muzike / Bekon ft Muaad kendojne ‘Ike larg’

Intervista – “Kur te bekon Bekoni”

Intervista – “Larg nga bekoni”
Grupi
LAJMET

Të ngjashme


Grupi