ZONE E LIRE – EMISIONI 634 – TV KLAN

ZONE E LIRE – EMISIONI 634

Emision: 02.11.2018

Të ftuar:

Lulzim Basha!

Zekthi dhe Çurri: Si ta lexojme Lul Bashen?

Bujar Alimani: Filmi “Grand Prix” ne Varshave!

Nozge dhe Viku: Hip hop strongz ne Zone e Lire!

Sotiri: Maratonomaku yne 73 vjecare mbylli dhe Siciline!

Strip mbi tub!

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*

Emisione