ZONE E LIRE – EMISIONI 660!

ZONE E LIRE – EMISIONI 660!

11:29 11/05/2019

Muzike / Brraka e Kasapi rikthehen me nje kenge te re!

Muzike/Pas 20 vitesh ne skene, Land Kademi nxjerr kengen e tij te pare!

Spektakel / Festa vazhdon te Amfiteatri i Liqenit ne 16 dhe 17 maj !

Sotir Qirjaqi – Maratomaku yne: Selanik-Shkup-Prishtine, tre sfidat e tij!

Iluminati, samiti i Berlinit dhe ndryshimi i kufijve Kosove-Serbi!

Leka Bungo – “Testamenti i Mitomanit”, rrefimi i pare i Leka Bungos ne proze!

Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori