ZONE E LIRE- EMISIONI 667!ZONE E LIRE- EMISIONI 667!

02:40 29/06/2019

Andi Bejtja dhe Arjan Curi: Cfare do ndodhe me 1 korrik?

Simbolika: Ujku si kafshe e bekuar dhe ujku si kafshe politike!

Muzike: Xhoi dhe Ervini kendojne “Dadusha”!

Muzike: Albana Azizi rikthehet me “I vetem”!

Kinema: Premiera “Internimi” me 4 korrik!

Romina Aliaj: Kendon, “Jam nga Vlora o vella”!

Filonidi kendon, “Keshtu sic je”!
Të ngjashme