3 femra për herë të parë në krye të klasifikimit të “Spotify”


3 femra për herë të parë në krye të klasifikimit të “Spotify”

20:00 31/12/2018

2018-ta ishte viti i sukseseve të mëdha për këngëtarët, me turne rekordesh dhe rikthime të rëndësishme në skenë.

Për herë të parë në historinë e “Spotify”, në krye të klasifikimit rendit tre femra.

 Ariana Grande është dëgjuar rreth 61 milion herë, Mariah Carrey rreth 45 milion dhe Selena Gomez me 44 milionë.

Klan Plus


Të ngjashme