Është e vërtetuar se rripat prodhojnë “bum” shitjesh dhe janë një pikë kyçe për shumë marka të industrisë së modës. Vlen të theksohet se ato janë produktet më të lira që mund të blesh në një dyqan të një marke luksoze. Përveçse të rëndësishëm në industri, janë të domosdoshëm në garderobën tonë në çdo sezon. Edhe në pasarela kanë filluar të shfaqen shumë më shpesh…

Kujtojmë vitin 2015, kur Alessandro Michele u shfaq me këtë veshje që plotësohej më së miri nga një rrip Gucci.

Alessandro Michele, 2015

Në ditët e sotme, drejtori i ri artistik i “Gucci” Sabato De Sarno, edhe pse ndryshoi pothuajse gjithçka te marka, e mbajti të paprekur rripin me logon e dyfishtë.

 Koleksioni i dimrit “Chloé” nga Chemena Kamali
 Koleksioni Pranverë-Verë 2024 i Gucci
Koleksioni i burrave Vjeshtë-Dimër 2024, “Louis Vuitton”
Shtator 2023, Itali. Marka “Celine”
Verë 2024, nga Anthony Vaccarello⁣. Marka “Saint Laurent”
“Aventura” 2023 e Alessandra Rich

/tvklan.al