Bëhen bashkë pas shumë vitesh


Bëhen bashkë pas shumë vitesh

22:03 04/12/2018

Pas shumë vitesh të ndarë Grupi i Robbin Williams “Take That” kanë performuar sërish bashkë, por vetëm për një natë.

Ata morën pjesë në finalen e “X Factor” në Britani, ku kënduan sukseset e tyre “Shine” dhe “Everything Changes”.

Grupi ndezi sallën me performancën e tyre. Fansa të shumë kërcyen nën ritmet në këngëve.

Klan Plus
Të ngjashme