EMISIONI 24 (SEZONI 2)EMISIONI 24 (SEZONI 2)

10:00 12/04/2014

Tendencat më të fundit të sezonit të vjeshtës në pasarelat milaneze.

Në pasarelë edhe makinat si modele. Emrat e famshëm “veshin” markat e famshme të automobilëve.

Premiera hollivudiane e “Captain America: The Winter Soldier” me heroin e e adhuruar amerikan.

Sekretet e legjendës së ekranit të madh Robert De Niro.

Ekskluzivisht për “Jo vetëm modë”, rrëfen për ne jetën dhe pasionet e saj jo vetëm në muzikë, një nga këngëtaret e famshme Eda Zari.Të ngjashme


EMISIONI 24 (SEZONI 2)EMISIONI 24 (SEZONI 2)

10:00 12/04/2014

Tendencat më të fundit të sezonit të vjeshtës në pasarelat milaneze.

Në pasarelë edhe makinat si modele. Emrat e famshëm “veshin” markat e famshme të automobilëve.

Premiera hollivudiane e “Captain America: The Winter Soldier” me heroin e e adhuruar amerikan.

Sekretet e legjendës së ekranit të madh Robert De Niro.

Ekskluzivisht për “Jo vetëm modë”, rrëfen për ne jetën dhe pasionet e saj jo vetëm në muzikë, një nga këngëtaret e famshme Eda Zari.Të ngjashme