EMISIONI 3 (SEZONI 3)

EMISIONI 3 (SEZONI 3)

10:00 27/09/2014

Yjet e showbiznesit rrëfejnë marrëdhënien e tyre me modën dhe veshjet e përditshme.

Profili i një dive si Meryl Streep dhe stili i një dame si Helen Mirren.

Pse Glasgow është destinacioni i ri për pushime në cdo kohë?

Një film i ri i bazuar në ngjarje të vërteta me aktorin Jim Caviezel.

Si prodhohet dhe cilat janë sekretet e dashurisë së njeriut që ka për lëngun e bekuar, verën!

 


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi

EMISIONI 3 (SEZONI 3)

EMISIONI 3 (SEZONI 3)

10:00 27/09/2014

Yjet e showbiznesit rrëfejnë marrëdhënien e tyre me modën dhe veshjet e përditshme.

Profili i një dive si Meryl Streep dhe stili i një dame si Helen Mirren.

Pse Glasgow është destinacioni i ri për pushime në cdo kohë?

Një film i ri i bazuar në ngjarje të vërteta me aktorin Jim Caviezel.

Si prodhohet dhe cilat janë sekretet e dashurisë së njeriut që ka për lëngun e bekuar, verën!

 


Grupi
LAJMET
Të ngjashme
Grupi