JO VETEM MODE – EMISIONI 35 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 35 (SEZONI 3)

12:12 23/05/2015

Liria e një fluturimi mes kaltërisë qiellore dhe asaj joniane. Flet për Jo vetem modë, “mbreti” i qiellit shqiptar, Alket Islami.

Dashuritë e zemërthyesit Justin Timberlake dhe moda e ish-Bond girl Olga Kurylenko

Ikona Al Pacino vjen në kinema me një histori të vërtetë muzikore në rolin e ‘Danny Collins’.

 
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi

EMISIONI 35 (SEZONI 3)

EMISIONI 35 (SEZONI 3)

12:12 23/05/2015

Liria e një fluturimi mes kaltërisë qiellore dhe asaj joniane. Flet për Jo vetem modë, “mbreti” i qiellit shqiptar, Alket Islami.

Dashuritë e zemërthyesit Justin Timberlake dhe moda e ish-Bond girl Olga Kurylenko

Ikona Al Pacino vjen në kinema me një histori të vërtetë muzikore në rolin e ‘Danny Collins’.

 
Grupi
LAJMET
Të ngjashme


Grupi