JO VETEM MODE – EMISIONI 39 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 39 (SEZONI 3)

14:16 20/06/2015

Triumfi i yllit më të ri në muzikën shqiptare, Edea Demaliaj, e cila vjen paspak në një intervistë eksluzive për Jo vetëm modë.

Peroni prive, trendi më i ri i birrës së famshme italiane, e cila tashmë vjen edhe përbërës në koktejle të ndryshme.

Jeta e ikonës Tom Hanks dhe dashuritë e aktorit seksi Chris Evans.

Premiera e filmit muzikor dhe komedi ‘Pitch Perfect 2’.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi

EMISIONI 39 (SEZONI 3)

EMISIONI 39 (SEZONI 3)

14:16 20/06/2015

Triumfi i yllit më të ri në muzikën shqiptare, Edea Demaliaj, e cila vjen paspak në një intervistë eksluzive për Jo vetëm modë.

Peroni prive, trendi më i ri i birrës së famshme italiane, e cila tashmë vjen edhe përbërës në koktejle të ndryshme.

Jeta e ikonës Tom Hanks dhe dashuritë e aktorit seksi Chris Evans.

Premiera e filmit muzikor dhe komedi ‘Pitch Perfect 2’.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi