JO VETEM MODE – EMISIONI 40 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 40 (SEZONI 3)

16:19 27/06/2015

Tani mund të keni shtëpinë e dëshirave tuaja me anë të një show room-i ku mund të gjesh gjithçka për një arredim elitar bashkëkohor.

“Food revolution”, si duhet të kujdesemi për një rritje sa më të shëndetshme në trup dhe mendje.

Kate Winslet rikthehet në ekranin e madh me dramën historike “A little Chaos”.

Moda e meksikanes Salma Hayek dhe dashuritë e afrikano-jugores Charlize Theron.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi

EMISIONI 40 (SEZONI 3)

EMISIONI 40 (SEZONI 3)

16:19 27/06/2015

Tani mund të keni shtëpinë e dëshirave tuaja me anë të një show room-i ku mund të gjesh gjithçka për një arredim elitar bashkëkohor.

“Food revolution”, si duhet të kujdesemi për një rritje sa më të shëndetshme në trup dhe mendje.

Kate Winslet rikthehet në ekranin e madh me dramën historike “A little Chaos”.

Moda e meksikanes Salma Hayek dhe dashuritë e afrikano-jugores Charlize Theron.

Grupi
LAJMET

Të ngjashme
Grupi