ZONE E LIRE – EMISIONI 464

ZONE E LIRE – EMISIONI 464

15:27 06/03/2015

Të ftuar:

PAPA AP – ‘Gasolina’ hiti i famshëm sonte dhe nesër në FBI Night Club

JOEY DALE – Joey Dale dj i famshëm sonte në Matrix

ARMAND SHKULLAKU – Kërkohet një kryebashkiak për Tiranën

XHERALDINA BERISHA -‘Po ti kush je?’ Xheraldina Berisha këndon ‘Shum nalt’

RITA GJEKA -‘Seks?! T’falemnders sa me e provue’ në Teatrin e Kiços

KASTRIOT CIPI

ALESIA XHEMALAJ

LAERT VASILI

VALINA MUCOLLI

DORJAN RAMALIU – ‘Brekët’ te Teatri i Metropolit. Mos e humbisni…

ENI SHEHU – Shfaqja e Ben Kumbaros dhe afera e TK

GRUPI XHEKSON – Një performancë e re made in ‘Majkell Xhekson’

FLAMUR BALAJ – Flamuri, invalidi që bën makina për invalidët


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori

EMISIONI 464

EMISIONI 464

15:27 06/03/2015

Të ftuar:

PAPA AP – ‘Gasolina’ hiti i famshëm sonte dhe nesër në FBI Night Club

JOEY DALE – Joey Dale dj i famshëm sonte në Matrix

ARMAND SHKULLAKU – Kërkohet një kryebashkiak për Tiranën

XHERALDINA BERISHA -‘Po ti kush je?’ Xheraldina Berisha këndon ‘Shum nalt’

RITA GJEKA -‘Seks?! T’falemnders sa me e provue’ në Teatrin e Kiços

KASTRIOT CIPI

ALESIA XHEMALAJ

LAERT VASILI

VALINA MUCOLLI

DORJAN RAMALIU – ‘Brekët’ te Teatri i Metropolit. Mos e humbisni…

ENI SHEHU – Shfaqja e Ben Kumbaros dhe afera e TK

GRUPI XHEKSON – Një performancë e re made in ‘Majkell Xhekson’

FLAMUR BALAJ – Flamuri, invalidi që bën makina për invalidët


Delta
LAJMET

Të ngjashme

KPT
KPT
UKT
UKT
Doktori