Këshillit të Europës

  • Ministri Edi Rama konferencë shtypi (31 tetor 1998)

    Minisitri i Kulturës Edi Rama ka bërë të ditur se do të ketë me shumë aktivitete kulturore. Në mbledhjen e sotme sëbashku me ministrin Rama ndodhej Daniel Darshys, sekretari i përgjithshëm i Këshillit të Europës, një institucion ky që ka marrë në patronazh ” Festivalin e Vjeshtës”. Aktivitet që do...
  • Namik Dokle, intervistë për Kushtetutën (11 tetor 1998)

    Namik Dokle, nënkryetar i Parlamentit, intervistë për Kushtetutën e miratuar në Parlament. Sipas Namik Dokles kjo Kushtetutë nuk i përket një force politike por gjithë Shqipërisë. “Kam mendimin që kjo Kushtetutë ka disa të mira. Nuk është Kushtetutë për një forcë politike apo për një grup forcash politike, por...
  • Trojka Europiane takim me Rexhep Mejdanin dhe Fatos Nanon (19 Shtator 1998)

    Presidenti Rexhep Mejdani takohet me përfaqësues të Trojkës Europiane të kryesuar nga kryetari i OSBE-së Geremek  dhe kryetari i Këshillit të Europës Jorgos Papandreu ku në këtë takim kërkoi që Opozita të dënojë aktet e dhunës dhe të distancohet nga sulmi i institucioneve dhe armatosja e militantëve. Presidenti theksoi...
Emisione