Himarë: Kico, njëriu i shkëmbit! – Histori shqiptare nga Alma Çupi


Himarë: Kico, njëriu i shkëmbit! – Histori shqiptare nga Alma Çupi

13:33 27/09/2020

Himarë, një emigrant vendos të ndërtoje mbi shkëmbinj. Në detin e jugut, një gji i paarritshëm për shkak të shkëmbinjve dhe pa rrugë është kthyer në vend turistik.Të ngjashme