Klan NewsKlan NewsKlan PlusKlan PlusKlan RadioKlan RadioKlan MusicKlan MusicKlani ImKlani Im

Miss Shqipëria 2021

Miss Shqiperia, Nata finale (3 Korrik 2021)

Miss Shqiperia, Nata finale (3 Korrik 2021)

Miss Shqiperia, eventi i pervitshem i bukurise mbareshqiptare, i cili shtegeton prej 23 vjetesh nga njera kala ne tjetren, duke sjelle ne fokus jo vetem bukurine autentike femerore, por edhe historine, traditen, turizmin dhe madheshtine e vendit tone. Nje shfaqje unike per nga lloji i saj, e cila nuk eshte vetem nje nate spektakolare per...

Korrik 7, 2021
Në pritje të Miss Shqipëria 2021 – Episodi 4 (1 Korrik 2021)

Në pritje të Miss Shqipëria 2021 – Episodi 4 (1 Korrik 2021)

Miss Shqiperia, eventi i pervitshem i bukurise mbareshqiptare, i cili shtegeton prej 23 vjetesh nga njera kala ne tjetren, duke sjelle ne fokus jo vetem bukurine autentike femerore, por edhe historine, traditen, turizmin dhe madheshtine e vendit tone. Nje shfaqje unike per nga lloji i saj, e cila nuk eshte vetem nje nate spektakolare per...

Korrik 1, 2021
Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 3 (30 Qershor 2021)

Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 3 (30 Qershor 2021)

Miss Shqiperia, eventi i pervitshem i bukurise mbareshqiptare, i cili shtegeton prej 23 vjetesh nga njera kala ne tjetren, duke sjelle ne fokus jo vetem bukurine autentike femerore, por edhe historine, traditen, turizmin dhe madheshtine e vendit tone. Nje shfaqje unike per nga lloji i saj, e cila nuk eshte vetem nje nate spektakolare per...

Qershor 30, 2021
Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 2 (29 Qershor 2021)

Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 2 (29 Qershor 2021)

Miss Shqiperia, eventi i pervitshem i bukurise mbareshqiptare, i cili shtegeton prej 23 vjetesh nga njera kala ne tjetren, duke sjelle ne fokus jo vetem bukurine autentike femerore, por edhe historine, traditen, turizmin dhe madheshtine e vendit tone. Nje shfaqje unike per nga lloji i saj, e cila nuk eshte vetem nje nate spektakolare per...

Qershor 30, 2021
Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 1 (28 Qershor 2021)

Ne pritje te Miss Shqiperia 2021 – Episodi 1 (28 Qershor 2021)

Miss Shqiperia, eventi i pervitshem i bukurise mbareshqiptare, i cili shtegeton prej 23 vjetesh nga njera kala ne tjetren, duke sjelle ne fokus jo vetem bukurine autentike femerore, por edhe historine, traditen, turizmin dhe madheshtine e vendit tone. Nje shfaqje unike per nga lloji i saj, e cila nuk eshte vetem nje nate spektakolare per...

Qershor 30, 2021