Në Kurthin e Piter Pan – Çiljeta Xhilaga dhe Alban Dudushi (sezoni 1)

Në Kurthin e Piter Pan – Çiljeta Xhilaga dhe Alban Dudushi (sezoni 1)

23:45 21/05/2018

Alketa dhe femijet ne audicione!

Alban Dudushi!

Çiljeta Xhilaga!

Kamera e fshehte: Arush dudushi!

Kamera e fshehte: Fjala me e bukur ne gjuhen shqipe!

Të ngjashme
UKT