Në shtëpinë e Jehona Sopit – Tani mund të këndosh (22 Nëntor 2020)

Në shtëpinë e Jehona Sopit – Tani mund të këndosh (22 Nëntor 2020)

19:47 22/11/2020

“Tani mund te kendosh” në Prishtinë me Jehona Sopin! Jeta e saj e fshehur nga kamerat dhe këngët më të dashura për publikun. Historia e dashurisë me bashkëshortin dhe prezantimi me Aria.

Të ngjashme