#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Në pjesën e tretë të emisionit “Opinion” një intervistë me Flaka Goranci. Ajo është një mezosoprano me një karrierë impresionuese në Vjenë. E lindur në Gjakovë, e shkolluar në Tiranë ajo ndodhet në kulmin e karrierës së saj. Rrëfimi i saj është i jashtëzakonshëm dhe ishte sot në studion e emisionit “Opinion”.