Rovena Dilo: M’u bë pasuria 0, më morën miliardat! Do luftoj të marr pronën timeRovena Dilo: M’u bë pasuria 0, më morën miliardat! Do luftoj të marr pronën time

20:00 08/11/2020

Në rubrikën ka “Tani mund të këndosh” tek E Diela Shqiptare Rovena Dilo ka rrëfyer shumë gjëra për jetën e saj private dhe profesionale. Ajo ka treguar edhe për problemin që ka me një pronë të saj në Tiranë.

Ardit Gjebrea: Ti pasi more kaq shumë para vendose të ktheheshe në Shqipëri që të bëheshe miliarderja që je sot? (qesh)

Rovena Dilo: Na i morën miliardat.

Ardit Gjebrea: Pse mund të bëheshin?

Rovena Dilo: Kur ke prona dhe talent edhe mund të bëhesh.

Ardit Gjebrea: Çfarë ndodhi me lekun, me pronat, me miqësinë? Këtu ku erdhëm ka qenë bar Rovena dhe kemi shumë kujtime. Për fat të keq gjërat ndryshojnë në jetë dhe mesa di unë ti nuk je ndarë mirë nga kjo histori.

Rovena Dilo: Bar Rovena nuk është bar Rovena, është toka e nënës sime dhe unë vazhdoj të luftoj për pronën e nënës sime dhe nuk do rresht së luftuari derisa ajo të shkojë tek njerëzit të cilët e meritojnë ta kenë. Unë nuk e kam më, jemi në proces gjyqësor dhe pavarësisht se jemi në proces gjyqësor kjo ndërtesë po vazhdon të ngrihet, jemi në Shqipëri. Ky është problem gjykata, drejtësia këtu nuk funksionon ashtu siç duhet dhe unë gjej rastin të shpresoj se drejtësia në 2020 nuk do të bëjë më padrejtësi për të marrë pronën nga pronari dhe për t’ia dhënë atë njerëzve të cilët për fat të keq janë të fortët e politikës, le ta quajmë kështu. Jo vetëm pasuria ime u bë 0, por edhe pasuria e stërgjyshit dhe e gjyshit tim 0. /tvklan.al


Të ngjashme