Stereotipi është i vërtetë! Një në pesë burra preferon partneren të paktën 5 vjet më të reStereotipi është i vërtetë! Një në pesë burra preferon partneren të paktën 5 vjet më të re

08:25 05/03/2021

Nga Hugh Heffner te Donald Trump, shumë njerëz të famshëm janë të njohur për tendencën e tyre për të dalë me gra më të reja.

Tani, një studim i ri ka zbuluar se një në pesë burra zgjedhin të dalin me gra të paktën pesë vjet më të reja.

Studiuesit kërkuan përmes 120,000 profileve të takimeve për të kuptuar nëse burrat vërtet e mbajnë stereotipin e preferimit të grave më të reja në moshë.

Gjetjet tregojnë se kjo është shumë e vërtetë, me burrat që përmendin bukurinë dhe shëndetin si arsyet kryesore që preferojnë femrat më të reja./tvklan.alTë ngjashme