Stop Tv Klan | Një format satiro-investigativ nga Saimir Kodra & Gentian Zenelaj.

Sot është dita e Sulltan Novruzit. Në studion e “Stop” është gatuar një byrek me lek, tradicional për ditën e shënuar. Byreku u nda mes Saimirit, Gentit dhe vajzave dhe në fund u mësua, se kush do ta ketë fatin në anën e tij për një vit.