Stop – Emisioni 76 (sezoni 6)Stop – Emisioni 76 (sezoni 6)

20:20 21/12/2020

Hitparade i absurdit shqiptar.

Në Durrës urimin për pritjen e vitit të ri e kanë shkruar 202, duke harruar shifrën 1. Qytetarët në Shkodër kanë filmuar tregun e gjelave të detit, që shiten në rrugë dhe me cmime të kripura.Në Mëdrakë të Kucovës banorët janë mbledhur, për t’i dhënë një dorë autoambulancës, që ka ngecur në rrugën e prishur. Janë këto disa episode, që shfaqen e komentohen në emisionin “Stop”, në rubrikën “hitparade i absurdit shqiptar”.


Të ngjashme