Thaçi dekoron familjen Kryeziu me “Urdhrin e Pavarësisë”Thaçi dekoron familjen Kryeziu me “Urdhrin e Pavarësisë”

18:42 30/07/2020

Medalja për kontributin në shpalljen e pavarësisë

Presidenti Hashim Thaçi priti sot në takim të veçantë familjarët e të ndjerit Latif Kryeziu të cilin e dekoroi me medaljen “Urdhri i Pavarësisë”, dekoratë kjo që u jepet personave të cilët kanë dhënë kontribut të lartë për pavarësinë e Kosovës.

Dhe i tillë ishte edhe z. Latif Kryeziu, i cili nuk ishte vetëm një afarist i suksesshëm por edhe një patriot i vërtet i cili i kontribuoi luftës, ekonomisë dhe pavarësisë së Republikës së Kosovës.

Tv Klan
Të ngjashme