Veliaj, ushqime për familjet e Farkës

Veliaj, ushqime për familjet e Farkës

14:56 23/05/2020

“Mirënjohës komunitetit mysliman solidaritetin”

Disa familje në Farkë janë ndihmuar me ushqime nga bashkia e Tiranës, në prag të festës së Fiter Bajramit. Ushqimet u çuan në çdo familje nga kryebashkiaku Veliaj .

Uroj të gjithë besimtarët që Zoti tua pranojë sakrificën. Gëzuar festën e Bajramit dhe dhëntë Zoti që vitin tjetër edhe detet, faljen iftarët t’i bëjmë siç duhet”, u shpreh Veliaj.

Kryebashkiaku vlerësoi ndihmën që komuniteti mysliman dha këtë periudhë të pandemisë për respektimin e distancës sociale dhe solidaritetin e madh të treguar me njerëzit në nevojë.

 U jam mirënjohës të gjithë vëllezërve dhe motrave që drejtojnë komunitetin mysliman. Kanë drejtuar ndoshta muajin më të jashtëzakonshëm dhe më të çuditshëm të Ramazanit, në një kohë kur është dashur të ruajmë distancën, të mbyllen faljet në xhami”.

Më herët, Veliaj inspektoi edhe palestrën e re në Farkë e cila mund të përdoret edhe nga komuniteti i zonës.

Tv Klan

Të ngjashme

Grupi

Kallezo