Zaev ngre flamurin e NATO-s

Zaev ngre flamurin e NATO-s

18:06 12/02/2019

Me një ceremoni solemne në Shkup, qeveria e Maqedonisë ngriti flamurin e NATO-s. Parelelisht kanë vijuar edhe aktivitetet për ndryshimin e emrit.

Ndërkohë tabelat me emrin e ri të shtetit janë gati dhe po presin vetëm aprovimin e qeverisë. Do të fillohet nga pikat kufitare në jug të vendit dhe pritet shpallja e vendimit të qeverisë në fletoren zyrtare.

Tv Klan

Të ngjashme
UKT