ZONE E LIRE – EMISIONI 642 – TV KLAN

ZONE E LIRE – EMISIONI 642

Emision: 28.12.2018

Bramatan dhe banda e femijeve!

Elena Kocaqi: “Lufta e trojes” sipas Elenes tone!

Lamar: Marokenia rishfaqet kete here me hip hop!

Xhesika Polo godet serisht me “Noise”!

Adelina Emini dyshon se “Nuk je ti”!

Manjola Saramati i kendon Papi Chulos!

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*