ZONE E LIRE – EMISIONI 650 – TV KLAN

ZONE E LIRE – EMISIONI 650

Emision: 01.03.2019

Gazi helmues serb dhe nderkombetaret!

Te sjellesh ne jete nje femije: Detyre apo e drejte morale!

Muzike / Sozia e Tunes kerkon falje!

Shendeti juaj/ Ju duhet neurokirurg? Sonte Dr indat Arassi!

Shperthen princi i Libofshes: Do bej parti politike!

Sotir Qirjaqi kthehet nga Spliti i Kroacise!

Kategori
ZONE E LIRE
0 Komente

Përgjigju

*

*