Receta e Diolës: Pulë “Tikka Masala”
1 kg gjoks pule
1 filxhan oriz basmati
1 thelpi hudhër
1 lugë vaj avokado
¼ filxhan kos dhie
½ lëng limoni
Për salcën:
4 lugë gjalpë
1 qepë
1½ lugë çaji qimnon
1/2 lugë çaji koriandër të bluar
1/2 lugë çaji kardamom
1/2 lugë çaji arrëmyshk
1/2 lugë çaji piper kajene
1 lugë çaji xhenxhefil i bluar
1½ gota domate të shtypura
½ filxhan krem kokosi
Kripë rozë Himalaje

Receta e Arvit: Caesear ndryshe
100 gr miell
100 ml qumësht
100 ml soya
50 gr misër
5 pomodorini
4-5 mozzarella
2-3 vezë
1-2 limonë
1 fileto pule
1 kastravec
Sallatë jeshile
Vaj ulliri