BERISHA DHE RAMA FUSHATA

Posta

BERISHA DHE RAMA FUSHATA

19:37 27/05/2013

Të ftuar:

Iris Luarasi – Pedagoge nëUT

Grida Duma – Kandidate për Deputete e PD në Tiranë

Ilir Babaramo – Gazetar

Lorenc Vangjeli – Gazetar

Cim Peka – Gazetar

Robert Rakipllari – Kryeredaktor i PANORAMA


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi

BERISHA DHE RAMA FUSHATA

Posta

BERISHA DHE RAMA FUSHATA

19:37 27/05/2013

Të ftuar:

Iris Luarasi – Pedagoge nëUT

Grida Duma – Kandidate për Deputete e PD në Tiranë

Ilir Babaramo – Gazetar

Lorenc Vangjeli – Gazetar

Cim Peka – Gazetar

Robert Rakipllari – Kryeredaktor i PANORAMA


Reklama
LAJMET

Të ngjashme

Reklama
UKT
UKT

Grupi