Diagnozë – Emisioni 9 – Laparoskopia dhe vlerat e saj. Por në cilat raste nuk duhet bërë?Diagnozë – Emisioni 9 – Laparoskopia dhe vlerat e saj. Por në cilat raste nuk duhet bërë?

19:00 17/04/2021

Laparoskopia dhe vlerat e saj. Por në cilat raste nuk duhet bërë?

Kuptimi i antitrupave, përsëritja e infektimit dhe vaksinimi. Dr. Ilir Alimebmeti

Arlinda Causholli: Shendeti, profesioni dhe deshira për të ndihmuar njerëzitTë ngjashme