JO VETEM MODE – EMISIONI 38 (SEZONI 3)

JO VETEM MODE – EMISIONI 38 (SEZONI 3)

11:47 13/06/2015

20 vjetori i “Geraldina Sposa” sjell një event unik në pallatin e Brigadave mes qindra të ftuarish dhe koleksioneve më të fundit të vellove të bardha.

Dasma e Juledit dhe Enejdës e kuruar nga “Garaldina Sposa” dhe emocionet e një historie dashurie e kurorëzuar në martesë së fundmi.

Një speciale për edicionin e 68 të festivalit të filmit në Kanë me filmat fitues dhe modën e yjeve në Palais de Festival.

Jeta e ikonës Tom Hanks dhe dashuritë e aktorit seksi Chris Evans.

LAJMET
Të ngjashme
KPT
KPT
UKT