EMISIONI 423

EMISIONI 423

11:00 11/04/2014

Të ftuar:

TONY T – Sonte Tony T në Matrix

XHIXHI SARACI – Xhixhi Saraci dhe libri që po ‘trondit’ botën

ARBER KADIA

EVEREST HAXHI – Një baba që vrapon për të birin autik

SARA SMAJA

KRISTIANA DODAJ

ALEKSANDER KONDI

EMILIANO PALALI – Tradhëti me trëndafila në skenën e Teatrit të Metropolit

KAPITAL T ft VEDAT ADEMI – ‘Hapat e mi’

MENDAR ft MC QOPPA – ‘Xhemilja’ në treg

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 423

EMISIONI 423

11:00 11/04/2014

Të ftuar:

TONY T – Sonte Tony T në Matrix

XHIXHI SARACI – Xhixhi Saraci dhe libri që po ‘trondit’ botën

ARBER KADIA

EVEREST HAXHI – Një baba që vrapon për të birin autik

SARA SMAJA

KRISTIANA DODAJ

ALEKSANDER KONDI

EMILIANO PALALI – Tradhëti me trëndafila në skenën e Teatrit të Metropolit

KAPITAL T ft VEDAT ADEMI – ‘Hapat e mi’

MENDAR ft MC QOPPA – ‘Xhemilja’ në treg

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT