EMISIONI 5

EMISIONI 5

10:37 08/01/2016
  • Video e dhunës ndaj nxënësit, reagimet. Festa e Nishanit!

Video e dhunes fizike ndaj nxenesit ne shkollen 9 vjecare Ramazan Jarani. Reagimi i ministres se Arsimit Lindita Nikolla, e cila shkarkoi dhe thote se do te drejtohet ne organet e drejtesise per mesuesen qe dhunoi nxenesin. Deklarata zyrtare per shtyp e Mash per rastin e dhunes. Presidenti Nishani festoi Vitin e Ri me 7 janar me njerezit e medias. Falenderimi i kreut te shtetit se pari per “argatet e medias” dhe keshilla” mos rendni pas ngjyrave dhe teknologjise, por do te doja interviste me laps e leter”…

 

  • Skandali me koncensionin 10 vjecar te Hemodializes, dokumenta dhe reagime!
Cfare eshte tenderi i hemodializes, shpjegim ne studio dhe ilustrim me shkresat e koncensionit 10 vjecar..

Intervista me nenkryetaren e shoqates se invalideve te veshkave, Alma Shema, per nevojat e cdo te semuri qe ka nevoje per hemodialize.., reagimi i kryeministrit Rama per koncensionin e hemodializes. Interviste e ish ministrit te shendetesise Tritan Shehu per problemet ne tenderin e Hemodializes.. Pasqyrim i lokalit,qe ka poseduar ne Berat fituesi i tenderit per koncensionin.

 

  • Shtepite dhe objektet muzeale te prishura si nga ISIS…

Gjendja e rrenuar e shtepive dhe objekteve muzeale, qe nga Radio Tirana e vjeter, Shtepia e Gjergj Fishtes apo sheshi Avni Rustemi ne Tirane. Paradoksalisht objektet me te rrezikuara nga ndonje sulm i mundshem i ISIS, jemi “kujdesur” t’i shembim vete…

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 5

EMISIONI 5

10:37 08/01/2016
  • Video e dhunës ndaj nxënësit, reagimet. Festa e Nishanit!

Video e dhunes fizike ndaj nxenesit ne shkollen 9 vjecare Ramazan Jarani. Reagimi i ministres se Arsimit Lindita Nikolla, e cila shkarkoi dhe thote se do te drejtohet ne organet e drejtesise per mesuesen qe dhunoi nxenesin. Deklarata zyrtare per shtyp e Mash per rastin e dhunes. Presidenti Nishani festoi Vitin e Ri me 7 janar me njerezit e medias. Falenderimi i kreut te shtetit se pari per “argatet e medias” dhe keshilla” mos rendni pas ngjyrave dhe teknologjise, por do te doja interviste me laps e leter”…

 

  • Skandali me koncensionin 10 vjecar te Hemodializes, dokumenta dhe reagime!
Cfare eshte tenderi i hemodializes, shpjegim ne studio dhe ilustrim me shkresat e koncensionit 10 vjecar..

Intervista me nenkryetaren e shoqates se invalideve te veshkave, Alma Shema, per nevojat e cdo te semuri qe ka nevoje per hemodialize.., reagimi i kryeministrit Rama per koncensionin e hemodializes. Interviste e ish ministrit te shendetesise Tritan Shehu per problemet ne tenderin e Hemodializes.. Pasqyrim i lokalit,qe ka poseduar ne Berat fituesi i tenderit per koncensionin.

 

  • Shtepite dhe objektet muzeale te prishura si nga ISIS…

Gjendja e rrenuar e shtepive dhe objekteve muzeale, qe nga Radio Tirana e vjeter, Shtepia e Gjergj Fishtes apo sheshi Avni Rustemi ne Tirane. Paradoksalisht objektet me te rrezikuara nga ndonje sulm i mundshem i ISIS, jemi “kujdesur” t’i shembim vete…

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT