Gjykata Kushtetutese ka pranuar kërkesën e Grupit Parlamentar të Partisë Demokratike për shqyrtimin me përparësi të antikushtetshmërisë së ligjit për Komisionet Hetimore. Përmes një njoftimi, kjo gjykatë njofton se seanca do të jetë në 27 Maj.

Në 1 Mars, 33 deputetë të opozitës iu drejtuan Gjykatës Kushtetuese, duke i kërkuar shfuqizimin dhe njëherazi pezullimin e ligjit të miratuar nga mazhoranca për komisionet hetimore.

Tv Klan