Doktor plastik

Një reality show me përmbajtje informative dhe argëtuese. Në çdo episod të ketij reality do të ndjekim histori personazhesh të zakonshëm, të cilët kanë për qëllim përmirsimin e pamjes së tyre të jashtme. Me ndihmën e produksionit të “Doktor Plastik” dhe me një ekip specialistësh te kirurgjiste estetike, personazhi do të ndiqet hap pas hapi deri në krijimin e një imazhi të ri.

ON AIR: E enjte ora 23:30

Kontakt: [email protected]  &  +355698551554

  • 2018-2019