Nis në fundjavë vaksinimi i operatorëve turistikëNis në fundjavë vaksinimi i operatorëve turistikë

15:59 15/04/2021

Në fundjavë vijnë 90 800 doza të Astra Zeneca

Në fundjavë do të nisë vaksinimi i operatorëve turistike çka do të mundësojë hapjen e sezonit turistik dhe për të mirëpritur dhe turistë të huaj pa kufizime.

Kësaj sfide duket se do t’i vijë në ndihmë dhe një sasi tjetër vaksinash që priten të vijnë po këtë fundjave.

Aktualisht siç Ministrja e Shëndetësisë informon kryeministrit gjatë vizitës në qendrën e vaksinimit në Kamëz, në të gjithë vendin numri i atyre që e kanë marrë të paktën një dozë vaksinë ka shkuar në 300 mijë.

Tv KlanTë ngjashme