Temperaturat sa vijnë e rriten dhe kjo “përkthehet” në flokë që na nxijnë jetën, sidomos nëse i kemi të gjatë e me shumë volum.

Opsioni më i mirë që kemi është t’i mbajmë flokët lart në mënyrë që të mos na prekin lëkurën. Dhe duke qenë se të gjithë duket se po kërkojnë ide, ne kemi përzgjedhur modelet tona të preferuara.

 Janë ideale për punë, për një pije në mbrëmje apo shëtitje në qytet.

/tvklan.al