Rudina – Emisioni 09 Qershor 2021
Rudina – Emisioni 09 Qershor 2021

19:00 09/06/2021

“Sy ne sy” e Valon Shehut, kenga e re dhe te rejat ne jeten private.

Lilibet “Lili” Diana, emri i vajzes se Meghan dhe Harrit,provokim apo sinjal paqeje.

Cokollata ne forme trendafilash dhe jo vetem.

Të ngjashme