Rudina – Emisioni 22 Janar 2022
Rudina – Emisioni 22 Janar 2022

18:39 22/01/2022

#Rudina, një program nga autorja dhe moderatorja #RudinaMagjistari, një prej emisioneve më të ndjekur dhe të dashur për publikun duke ofruar tema të larmishme për të gjithë familjen.

Gratë dhe tatuazhet/ Dj. Rose, Nova dhe Silvana zbulojnë artin në trupin e tyre

Metaverse, si do të jetë bota ku do te jetojmë pas disa vitesh

“Gjysma e zhdukur”/ Romani i preferuar i Barack Obamës

Të ngjashme