Rudina – Emisioni 30 Korrik 2020


Rudina – Emisioni 30 Korrik 2020

19:28 30/07/2020

Nje projekt i ri ne shtator nga Avni Kita ne Tv Klan dhe best of!

Ashtu siç edhe e nisëm këtë javë, vazhdojmë të jemi në ambjentet e bar/restorant “Vila 26 Vishnje”, për të ndjekur disa nga momentet më të bukura të programit, me miq të mirë me të cilët gjithashtu do të zhvillojmë biseda vërtetë të këndshme. I ftuari që do të na shoqërojë përgjat ditës së sotme është pikërisht shefi i kuzhinës Arvin Kita. E shohim çdo ditë në programin e tij “Aromë dreke”, së bashku me aktoren e humorit Marjana Kondi, në ekranin e Tv Klan. Do të jetë me ne sot për të ndarë disa këshilla në lidhje me gatimin gjatë verës dhe jo vetëm.

Receta te thjeshta per gatimet e veres nga Avni Kita dhe best of!

Ashtu siç edhe e nisëm këtë javë, vazhdojmë të jemi në ambjentet e bar/restorant “Vila 26 Vishnje”, për të ndjekur disa nga momentet më të bukura të programit, me miq të mirë me të cilët gjithashtu do të zhvillojmë biseda vërtetë të këndshme. I ftuari që do të na shoqërojë përgjat ditës së sotme është pikërisht shefi i kuzhinës Arvin Kita. E shohim çdo ditë në programin e tij “Aromë dreke”, së bashku me aktoren e humorit Marjana Kondi, në ekranin e Tv Klan. Do të jetë me ne sot për të ndarë disa këshilla në lidhje me gatimin gjatë verës dhe jo vetëm.

Avni Kita flet per bashkepunimin me Mariana Kondin dhe best of!

Ashtu siç edhe e nisëm këtë javë, vazhdojmë të jemi në ambjentet e bar/restorant “Vila 26 Vishnje”, për të ndjekur disa nga momentet më të bukura të programit, me miq të mirë me të cilët gjithashtu do të zhvillojmë biseda vërtetë të këndshme. I ftuari që do të na shoqërojë përgjat ditës së sotme është pikërisht shefi i kuzhinës Arvin Kita. E shohim çdo ditë në programin e tij “Aromë dreke”, së bashku me aktoren e humorit Marjana Kondi, në ekranin e Tv Klan. Do të jetë me ne sot për të ndarë disa këshilla në lidhje me gatimin gjatë verës dhe jo vetëm.
Të ngjashme