RUDINA – HISTORIA E DASHURISE MES ROBERT BUDINA REGJISOR DHE PRODUCENTES SABINA KODRA; 7-VJECARJA QE DESHIRON TE BEHET NJE AKROBATE!

RUDINA – HISTORIA E DASHURISE MES ROBERT BUDINA REGJISOR DHE PRODUCENTES SABINA KODRA; 7-VJECARJA QE DESHIRON TE BEHET NJE AKROBATE!

18:26 10/12/2018

Të ftuar:

Robert Budina – Regjisor

Sabina Kodra – Producente

Keisi Bardhi – Akrobate

Të ngjashme
UKT