ZONE E LIRE – EMISIONI 643

ZONE E LIRE – EMISIONI 643

03:45 12/01/2019

Edi Rama: Intervista whatsapp Ed Rames!

Arjan Curri dhe Fitim Zekthi: Si t’u duk Edi Rama sonte?

Leonard Troci: Protesta firoi, por nje kenge le te mbetet!

Andrea Palmieri: Po kerkon nje ORL?

Kujtim Prodani: Babela, historia ime e re!

Gafurr Demiri ose “Ledri Vula” i Ohrit!

Të ngjashme
UKT