#Opinion | Emision politik live nga #BlendiFevziu në #TvKlan

Në këtë investigim, do të ndalemi në një fenomen për të cilin është heshtur prej disa vitesh: tkurrjen e blegtorisë. “31 minuta” ka udhëtuar në dy ferma me tipologji të ndryshme, njëra me krerë të imëta në Mirditë e tjetra në Libofshë të Fierit e cila rrit gjedhë, përkatësisht lopë dhe viça për t’u njohur më afër me sfidat e blegtorit shqiptar.