A janë shumë të rrepta kufizimet kundër COVID-19 ?


A janë shumë të rrepta kufizimet kundër COVID-19 ?

23:29 25/09/2020

Në përpjekje për të kontrolluar përhapjen e Covid-19, qeveritë në të gjithë Evropën kanë vendosur kufizime për qytetarët.

Për disa njerëz, këto kufizime janë shumë të rrepta dhe kanë treguar pakënaqësinë e tyre në internet dhe në rrugë.

BBC shkruan se tashmë ka një debat në komunitetin shkencor rreth mënyrës se si komunikohen kufizimet dhe disa studiues kanë frikë se mesazhet e gabuara të qeverisë pse masat e bllokimit mund të sjellin pasoja të mëdha.

Në shumë qytete evropaine kanë nisur dhe protestat masive, ku qytetarët kundërshtojnë me forcë mbylljen e dytë që ka nisur në disa vende./tvklan.al

Të ngjashme