Vuajnë borxhet e babait, fëmijët kërkojnë ndihmë: Na kërcënojnë me grabitje


Vuajnë borxhet e babait, fëmijët kërkojnë ndihmë: Na kërcënojnë me grabitje

13:57 16/09/2020

“Historia ime” në Tv Klan këtë herë ka shkuar në Shkodër. Është apeli i një nënë e cila është braktisur nga bashkëshorti 7 vite më parë, ende nuk e ka kryer procesin e divorcit dhe po bën një jetë të vështirë, në kushte ekstreme varfërie. Bëhet fjalë për Elmira Boreti, nënë e tre femijeve.

Kamerat e emisionit kanë shkuar tek shtëpia e saj për të parë më nga afër gjendjen në të cilën ajo jeton së bashku me tre fëmijët.

Gazetarja e emisionit pasi ka hyrë brenda në shtëpinë e gruas, ka pyetur vajzën e madhe se cila është dëshira e saj më të madhe.

Gazetarja: Cila është dëshira jote më e madhe?

Vajza: Të na hiqen ato borxhet sepse na ndalin njerëzit rrugës dhe na pyesin a jeni fëmijët e filanit dhe ne i themi po. Ata na thonë, thojini atij babës tënd që të na i sjellin ato borxhet ose ndryshe ju grabisim juve (qan). /tvklan.al
Të ngjashme