Duka takon Ramën, sinjale për rinisjen e futbollitDuka takon Ramën, sinjale për rinisjen e futbollit

15:15 23/10/2020

“Jemi gati të negociojmë për ligjin e sponsorizimeve”

Armand Duka takohet me Kryeministrin dhe duket se ky është sinjali që Superliga është pranë nisjes.

“Sot kam pasur një takim me Kryeministrin dhe më premtoi se do e marrë në konsideratë”, u shpreh Presidenti i FSHF Armand Duka.

Por a do të ulë Liga e Futbollit pretendimet e saj, ndoshta duke pranuar edhe propozimin e Ministrisë së Financave për ligjin e sponsorizimit.

Nuk bëhet fjalë për ulje nuk biem dakord me propozimin e Ministrisë. Ajo nuk prodhon. Teorikisht propozojnë të njëjtën shifër, por në fakt është zero, ka barcaletë teorikisht dhe faktikisht”, tha Duka.

Pritet që Kryeministri të konsultohet me ekspertët e Ministrisë së Finacave për kërkesat e komunitetit të futbollit. Nga ana tjetër, vendimi i nisjes ose jo i kampionatit të ri, i përket presidentëve të klubeve.

Tv Klan
Të ngjashme