EMISIONI 33 (SEZONI 2)

EMISIONI 33 (SEZONI 2)

10:00 14/06/2014

Këshillat tona se cilët janë aksesorët tendencë për tu future në valixhe gjatë pushimeve verore.

“Chef”, komedia më e fundit hollivudiane me Jon Favreau, Dustin Hoffman dhe Scarlet Johanson.

Stili i fituesit të Cmimit Oskar Jamie Fox dhe dashuritë e yllit Michele Rodrigues.

Cfarë është Pink factor dhe cfarë lidhje ka me letërsinë?

Të bësh bamirësi në jetë dhe profesion, virtyti më i lartë njerëzor. Tatjana Isaj, ndan me ne jetën si nënë dhe si stiliste.

LAJMET
Të ngjashme
UKT

EMISIONI 33 (SEZONI 2)

EMISIONI 33 (SEZONI 2)

10:00 14/06/2014

Këshillat tona se cilët janë aksesorët tendencë për tu future në valixhe gjatë pushimeve verore.

“Chef”, komedia më e fundit hollivudiane me Jon Favreau, Dustin Hoffman dhe Scarlet Johanson.

Stili i fituesit të Cmimit Oskar Jamie Fox dhe dashuritë e yllit Michele Rodrigues.

Cfarë është Pink factor dhe cfarë lidhje ka me letërsinë?

Të bësh bamirësi në jetë dhe profesion, virtyti më i lartë njerëzor. Tatjana Isaj, ndan me ne jetën si nënë dhe si stiliste.

LAJMET
Të ngjashme
UKT