EMISIONI 399

EMISIONI 399

13:36 25/10/2013

Të ftuar:

ERMAL MAMAQI – Baba i ri

PASKAL MILO – Del në treg ‘Politika e jashtme e Shqipërisë’

HENRI CILI

TONIN GJURAJ

KLODIANA TURHANI

ODETA BARBELLUSHI – UET rihap debatin: Kërkimi shkencor, a është i mundur?

KASTRIOT CIPI

NIADA SALIASI

PJERIN VLASHI

JULIA ILIRJANI

DORIAN RAMALIU

ALBANA SANCOLLI

MARSELA LENA

MERKUR BOZGO

MARSEL RUPI – ‘Zhurma jashtë skene’

DHIMITER GJODEDE – ‘Shkarravina e Zotit – Jeta dhe kohët e penisit’

MISTER ELVIS

GAZU – ‘Cu boka’ nga Kombinati

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT

EMISIONI 399

EMISIONI 399

13:36 25/10/2013

Të ftuar:

ERMAL MAMAQI – Baba i ri

PASKAL MILO – Del në treg ‘Politika e jashtme e Shqipërisë’

HENRI CILI

TONIN GJURAJ

KLODIANA TURHANI

ODETA BARBELLUSHI – UET rihap debatin: Kërkimi shkencor, a është i mundur?

KASTRIOT CIPI

NIADA SALIASI

PJERIN VLASHI

JULIA ILIRJANI

DORIAN RAMALIU

ALBANA SANCOLLI

MARSELA LENA

MERKUR BOZGO

MARSEL RUPI – ‘Zhurma jashtë skene’

DHIMITER GJODEDE – ‘Shkarravina e Zotit – Jeta dhe kohët e penisit’

MISTER ELVIS

GAZU – ‘Cu boka’ nga Kombinati

LAJMET
Të ngjashme
Delta

UKT