Vendi ynë festoi 100-vjetorin e Pavarësisë dhe mbrëmjen e sotme, emisioni “Opinion” solli festimet e Pavarësisë së Shqipërisë në vite duke transmetuar foto dhe video interesante. Një përmbledhje autentike dhe e veçantë e përkujtimit të përvjetorëve të Shqipërisë, që nga shpallija e Pavarësisë dhe për të mbërritur deri në ditët e sotme./tvklan.al